Het team

Huisarts Swaida Wadan

Gezondheidszorg is net zo belangrijk is als ziektezorg. Ziekte is geen verstoring van een afzonderlijk orgaan, maar van het organisme dat bestaat uit organen die met elkaar verbonden zijn door middel van hormonen, zenuwen en nog meer.

We komen er steeds meer achter dat ons darmen meer relatie hebben met de hersenen. Geest en lichaam staan niet los van elkaar

Het is belangrijk dat naast de behandeling van een ziekte ook het immuunsysteem te ondersteunen door tekorten aan te vullen en negatieve factoren (giftige stoffen, negatieve beperkende overtuigingen, negatieve emoties) te beperken.

Leefstijl is niet alleen gezonde voeding en beweging, maar ook een goed dag- en nachtritme, optijd kunnen ontspannen. Anders gezegd: naast alleen maar doen, ook ruimte creëren om te zijn ‘Naast alleen maar doen, ook soms laten, naast leren ook soms afleren.

We zijn niet alleen onze hersenen en we voelen met ons lichaam, wat vaak de verklaring is voor psychosomatische klachten die we, ten onrechte, lichamelijke onverklaarbare klachten genoemd worden Zelfcompassie, eigen regie ,helpt ons om in ons eigen kracht te staan, en zingeving en verbinding met jezelf en anderen is een belangrijke tool voor genezing en geluk met besef dat we niet onze ziekte, gedachtes en gevoelens zijn maar we hebben ze.

Swaida Wadan ondersteunt clienten in bovenstaanden processen door een luisterend oor, nieuwsgrierigheid en maakt client medeverantwoordelijk voor het eigen groei- en genezingsproces.Waardoor krijgen clienten meer zelfvertouwen en levenslange beschikbare eigen deskundigheid.

Huisarts Marieke Bon

Na meer dan 15 jaar als huisarts te hebben gewerkt, ervaar ik steeds meer dat gezond zijn niet alleen de afwezigheid van ziekte is. Bij klachten helpt het vaak, breder naar gezondheid te kijken, dus ook naar andere dingen die spelen in iemands leven. Want wat je eet, hoe je beweegt en slaapt, of je plezier hebt in je werk en hoe je in het leven staat, is allemaal bepalend hoe gezond en hoe gelukkig je bent. Het een is van invloed op het ander. Iedereen is hierin uniek.

Ik probeer samen met mensen op deze manier naar gezondheid te kijken en zo de eigen veerkracht te vergroten, waardoor iemand zo goed mogelijk om kan gaan met de uitdagingen die in ieders leven voorkomen. Bewust en gezond leven. Onderzoeken wat je zelf kunt doen om jouw weerbaarheid en gezond zijn te vergroten. Dat is voor mij goede huisartsen,- en Zelf zorg!

Ontwerp zonder titel (8)

Huisarts Mattanja Dirks

Van kinds af aan leerde ik dat ziekte niet alleen te behandelen is met medicijnen, maar dat daar meer voor nodig is. Mijn vader was een gepassioneerd antroposofisch en homeopathisch huisarts.

In 2019 studeerde ik zelf af als huisarts aan de VU. Ik heb daarvoor op een Intensive Care gewerkt en ervaring opgedaan in de acute psychiatrische zorg. In Canada werkte ik bij een huisarts die mij heeft geïnspireerd door zijn focus op leefstijl. Ik zag het belang van mentale en emotionele gezondheid, waardoor ik mij ging verdiepen in voeding, supplementen, slaap en bewegen.
Het is mijn passie om samen met de patiënt te onderzoeken hoe de totale balans hersteld kan worden.

Huisarts Caroline Wesdorp

Sinds 2019 ben ik met veel plezier huisarts in deze praktijk.  Inmiddels ben ik 14 jaar huisarts en ik heb voorheen op verschillende plekken gewerkt. Momenteel volg ik een opleiding integrale geneeskunde waar ik veel inspiratie uit haal en meeneem in de dagelijkse praktijkvoering. Ik vind het belangrijk om te kijken naar het totaal plaatje en een holistische aanpak te volgen waarbij de patiënt centraal staat. 

Verder vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik word heel blij van fietsen door Amsterdam en lange wandelingen maken met de hond. Ik probeer tijd vrij te maken om lekker te koken en mijn hobbies te beoefenen zoals padellen, hardlopen en spinnen.

Huisarts Claudia van der Lugt

Ik ben 15 jaar huisarts en ben daarvoor als neuropsycholoog afgestudeerd. Ik ben moeder van 4 zonen. In mijn praktijk kijk ik graag naar de mens achter de klacht. Dit bracht mij er toe om me verder te ontwikkelen in de Integrale geneeskunde. Hierbij wordt veel vertrouwen gesteld in het zelf herstellend vermogen van het lichaam, door leefstijlverandering en body mind medicine.

Huisarts Hermieke Veldman

Sinds 1995 ben ik huisarts en in de loop van de jaren is mijn manier van werken veranderd. Ik ben anders gaan denken en luisteren; geef de regie steeds meer aan de persoon die bij mij in de praktijk komt.
Gezondheid zie ik als het vermogen om met het leven om te gaan. Mijn reguliere competenties combineer ik met orthomoleculaire kennis en verschillende methoden om gezondheid te benaderen en bevorderen. Ik maak dankbaar gebruik van anderen die mij kunnen aanvullen met hun expertise.
Ik wil met de 'patiënt' in kaart brengen wat relevant is voor gezondheid, samen een persoonlijk plan maken om het vermogen te vergroten zichzelf te helen en om te gaan met het leven.

Huisarts Sandra Derks

Praktijkondersteuner Carrie Meihuizen - Waller

Als praktijkondersteuner (POH-S) bied ik zelfstandig medisch inhoudelijke huisartsenzorg aan specifieke groepen zieken en ouderen. Speerpunten zijn: preventie, monitoring, begeleiding, voorlichting en educatie bij patiënten, in het bijzonder die met chronische aandoeningen. Mijn doel is om de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Dat maakt mijn vak uitdagend en afwisselend. Belangrijk vind ik zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Ook begeleid ik mensen met het praktisch omgaan met hun ziekte. Daarnaast heb ik een coördinerende rol in de samenwerking tussen huisarts, specialist, wijkteams en andere zorgverleners. U kunt bij mij terecht voor: ondersteuning bij het verbeteren van uw leefstijl, begeleiding bij Diabetes Mellitus type 2 (suikerziekte) , Astma of COPD, hoge bloeddruk, preventie en nazorg bij hart en vaatziekten en persoonlijke begeleiding bij stoppen met roken.

Leefstijlondersteuner Linda van Ooij Oostrom

Op mijn zeventiende ging ik werken met dementerende bejaarden. Daar leerde ik het belang van autonomie. Mensen willen zelf keuzes maken en liever niet afhankelijk zijn van anderen. Hoe aandacht voor uiterlijke verzorging, leefomgeving en sociale activiteiten positief effect hebben op je kwaliteit van leven. Later ben ik verpleegkunde gaan studeren met specialisatie in de oncologie. In het AVL kreeg ik te maken met zingevingsvragen van patiënten. Zij hebben mij geïnspireerd verder te kijken dan reguliere gezondheidszorg. Naar mijn idee lag de focus meer op nieuwe behandelmethoden en te weinig aandacht voor leefstijl en gedragsverandering. Ik hou van vernieuwen, dus werd ik huidspecialist met een eigen praktijk. In plaats van zieke mensen, ging ik gezonde mensen behandelen met een holistische aanpak om samen het gewenste resultaat te bereiken. Nu combineer ik mijn passie voor zorg en ondernemerschap bij de Everybodygroep. Ik zie mezelf als schakel tussen de huisartsenpraktijk, het leefstijlcentrum en de Arbo dienst om elkaar te versterken.

Praktijkassistente Layla El Mokhtari

Ik ben Layla, vanaf het begin betrokken bij de huisartsenpraktijk. Samen werken met de huisarts en als team meedenken hoe we zo goed mogelijk iets voor iemand kunnen betekenen, vind ik leuk om te doen. Patiënten leren kennen en een luisterend oor bieden zorgt ervoor dat ik de juiste zorg kan leveren. Een vertrouwensband opbouwen met de patiënten vind ik erg belangrijk.

Praktijkassistente Soraya Agarad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Praktijkassistente Naoual el Harrak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.