Werkwijze

Gezond zijn is meer dan de afwezigheid van ziekte. Voor ons is goede zorg goed luisteren, met oprechte aandacht en de tijd die daarvoor nodig is. Wij willen weten wat voor u echt belangrijk is! 

Goede zorg is meer dan alleen symptoom bestrijding. Bij een klacht of een situatie gaan we eerst onderzoeken of er een oorzaak ligt achter die klacht. Hoe u slaapt en beweegt, wat u eet, hoe uw leefomgeving is, het zijn allemaal factoren die een mogelijke rol kunnen spelen bij uw gezondheid. Ook onbevredigend werk leidt regelmatig tot fysieke klachten. Everybody Huisartsen werken daarom als een team samen met verschillende professionals op het gebied van werk en gezondheid. 

We brengen zo nodig uw gezondheid eerst in kaart. We willen vervolgens meedenken hoe u een eerste stap kunt zetten naar dat wat voor u belangrijk is. Een zelfredzaam en fit leven voor iedereen!

MijnGezondheid.net

U kunt met ons communiceren via de webapplicatie. MijnGezondheid.net. Het helpt u om veel zaken zelfstandig te regelen, zoals het bestellen van chronische medicatie of het stellen van een vraag. 

Eigen medisch dossier digitaal toegankelijk
MijnGezondheid.net geeft u inzicht in uw medisch dossier (recente uitslagen, medicatie en brieven van specialisten). Zo heeft u uw medische gegevens altijd bij de hand, ook in het buitenland. De applicatie voldoet aan alle wettelijke eisen omtrent privacy.